HAKKARİ / YÜKSEKOVA - Yüksekova Anadolu İmam Hatip Lisesi

Haz

Öğrencilerde millî, manevi değerlerinin gelişimine katkı sunmak, şiir ve edebiyat alanında yazılan önemli şairleri tanımalarını sağlamak, edebiyat alanında iz bırakan şiir, kıta ve beyitleri okumaları, ezberlemeleri ve yorumlamalarını sağlamak üzere okulumuz edebiyat zümresi tarafından ''İKİ MISRA ARASINDA'' isimli şiir okuma etkinliği düzenlendi.

May

Öğrencilerimizi ilgi duydukları meslekler ile tanıştırmak, onların bu meslekler hakkında bilgi edinmelerini sağlamak, motivasyon farkındalık ve hedef belirlemelerine yardımcı olmak amacıyla 11. Sınıf öğrencilerimize yönelik "kariyer Günleri" etkinliği düzenledik.

Etkinliğimize Eczacı Asım ŞİN okulumuza gelerek öğrencilerimizi mesleği hakkında bilgilendirdi

Nis

KTS ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA ÖĞRETMENLERİMİZE YÖNELİK 'KRİZ YÖNETİMİ, ÖFKE VE STRESLE BAŞA ÇIKMA' KONULU SEMİNER VERİLDİ.

KTS etkinlikleri kapsamında Bilim  Sanat Merkezi Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Doktora Öğrencisi Ferdi YAĞAN tarafından öğretmenlerimize yönelik, kriz yönetimi, öfke ve stresle başa çıkma konusunda seminer verildi.

Nis

KTS ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA ''HAYIRDA YARIŞIYORUZ'' ETKİNLİĞİM DÜZENLENDİ.

İlçemize gelen 120 aileye gıda kolileri öğrencilerimiz tarafından gıda kolileri ulaştırıldı.

Nis

KTS ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA OKULUMUZDA İSLAM KÜLTÜR VE MEDENİYETİ SOKAĞI YAPILDI.

Okulumuz meslek dersi öğretmenleri himayesinde öğrencilerimiz tarafından yapılan İslam Kültür ve Medeniyeti Sokağında ; islam sanatları köşesi, islam şehirleri köşesi , ve islam bilginleri köşeleri yapıldı.

Nis

KTS ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA OKULUMUZ KORİDORLARINA VE UYGUN ALANLARINA HAT SANATIYLA  AYET VE HADİSLER YAZILDI.

Nis

OKULUMUZ PANSİYONUNDA BERAT KANDİLİ MÜNASEBETİYLE PROGRAM İCRA EDİLDİ.

okulumuz pansiyonunda kalan öğrencilerimiz berat kandili münasebetiyle program icra ettiler.

Nis

KTS ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA OKULUMUZDA RAMAZAN SADIĞI UYGULAMASINI BAŞLATTIK.

Ramaan ayı boyunca okulumuzda başlattığımız Ramazan Sandığı projesinde elde edilecek gelirler, deprem bölgesine aktarılacaktır.

Mrt

KTS ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİNE YÖNELİK MESLEK HASTALIKLARI SEMİNERİ VERİLDİ.

Okulumuz müdür yardımcısı Hacı TEKİN tarafından öğretmenlere yönelik öğretmenlerin meslek hastalıkları konulu seminer verildi.

Mrt

KTS EKTİNLİKLERİ KAPSAMINDA OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK KAZANIM DEĞERLENDİRME UYGULAMASI YAPILDI.

Okulumuz öğrencilerine yöenlik yapılan Kazanım Değerlendirme Uygulaması yapıldı. Uygulama ile meslek derslerimizde öğrencilerimizin seviyesi ölçüldü.

Mrt

Okulumuz 11. sınıf öğrencilerine yönelik rehberlik servisimiz tarafından YKS hakkında bilgilendirme yapıldı. Rehberlik ve psikolojik danışma servisi panosunda ise mesleklerin alım yaptığı puan türleri ve üniversitelerin hangi şehirlerde olduğuna dair çalışmalar sergilendi

Mrt

KTS etkinlikleri kapsamında öğretmenlerimiz ile öğrencilerimizi eğitim sürecinde daha iyi nasıl motive edebiliriz , üzerine istişarede bulunduk.

Şbt

Okulumuz Rehberlik servisi tarafından 12. sınıf öğrencilerine yönelik üniversiteler ve bölümleri hakkında bilgilendirme yapıldı.

Şbt

Okulumuz Rehberlik servisi tarafından 12.sınıfta öğrencileri bulunan velilerimize 'sınava ben de hazırlanıyorum ' konulu seminer verildi.

Şbt

Okulumuz meslek dersi öğretmeni Muhabat TATLI tarafından müzik korosu oluşturuldu.