HAKKARİ / YÜKSEKOVA - Yüksekova Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yüksekova Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yeni Mah. İpekyolu Cad. No395
Vizyon
Kültürel mirasımızı değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen ve problemlere çözüm üretebilen bireyler yetiştirmek. Bizler istiyoruz ki; Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Hem öğreten hem de öğrenenler, birbirlerinin öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olmanın önemine inansın. Unutmayın ki “İmam Hatipli Olmak İyi Bir İnsan İyi Bir Müslüman Olmaktır.”
Misyon
Öğrencilerimizin zihninden insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak, bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onlara 21. yüzyılın gelişen ve değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmaktır.
08:00 Giriş 15:20 Çıkış
İngilizce,Arapça
Merkezden kalkan dolmuşlarla ulaşım sağlanabilir.
2-3 km.
Sportif Etkinlikler
DART,FOTBOOL,BASKETBOL,MASA TENİSİ, VOLEYBOOL VE SATRANÇ GİBİ ÇEŞİTLİ ALANLARDA ETKİNLİKLER YAPILMAKTADIR.
TÜBİTAK BİLİM PROJELERİ YAPILMAKTADIR.