HAKKARİ / YÜKSEKOVA - Yüksekova Anadolu İmam Hatip Lisesi

Tüm kademelerde Deneme sınavı yapıldı.

Şbt

Emniyet Genel Müdürlüğü ile "Sanal Değil Gerçek" projesi kapsamında yapılan seminer çalışması tüm kademelerimizde tamamlanmıştır.

Kendilerine emeklerinden dolayı teşekkürlerimizi tekrar iletiyoruz.

Şbt

2.Dönem Öğretmenler Kurulunu gerçekleştirdik.

Ara

Vakti kuşanmak kapsamında; Okulumuz öğretmen ve öğrencilerle sabah namazında bir araya geldik.

Ara

Okulumuz öğrencilere düzenli olarak denem sınavı yapılıyor. Deneme Sınav sonuçları okulumuz öğretmenleri tarafından düzenli olarak kontrol ediliyor.

Ara

Okulumuz, öğrenci ve personelimizin güvenliği için sürekli olarak acil durum prosedürlerini gözden geçirir ve uygular. Bu kapsamda, Bu gün okulumuzda planlanmış olan yangın tatbikatı başarıyla gerçekleştirilmiştir.

Bu tatbikat, olası bir acil durumda hızlı ve doğru tepkiler verebilmemiz için tüm öğrenci ve personelin katılımını içermiştir. Tatbikat sırasında, yangın alarmının çalmasıyla birlikte öğrencilerimiz ve personelimiz, güvenli bir şekilde toplanma alanlarını belirlemiş ve tahliye prosedürlerini takip etmiştir.

Öğrencilerimizin, personelimizin ve itfaiyemizin katılımı ve işbirliği için teşekkür ederiz. Acil durum prosedürlerine olan aşinalığımız, okulumuzun her zaman güvenli bir ortam olmasını sağlamak adına önemlidir.

Okulumuzun güvenliği ve herkesin sağlığı bizim önceliğimizdir. Gelecekte de benzer tatbikatlar düzenleyerek bu konudaki hazırlığımızı ve bilincimizi artırmaya devam edeceğiz.

Ara

Tüm kademelerimizde veli toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Velilerimize öğrencilerimizin ara karneleri, deneme sonuçları ve devamsızlık gibi konularla ilgili bilgi verilmiştir.

Toplantıya iştirak eden tüm velilerimize ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü'nde ve Cuma Namazı öncesi  Şehit olan ve edebiyete irtihal eden öğretmenlerimiz için  Kuran-ı Kerim tilaveti yapıldı.

Kas

Deneme sınavlarımız yapılan planlama doğrultusunda yapılmaya devam ediyor.

Kas

Okul sporları kapsamında Hentbol takımımız Gençler A kategorisinde il 1.si olup bölge müsabakalarına katılmaya hak kazanmıştır. öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi öğretmenimizi kutlarız

Haz

KTS ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA 2022 YKS SINAVINDA BAŞARILI OLAN ÖĞRENCİLERİMİZ SINAVA HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERİMİZ İLE BİRARAYA GELDİ.

2022 YKS sınavında başarılı olup üniversiteye yerşeleşen öğrencilemizi ; Metehan MACAT (29 MAYIS ÜNİVERSİTESİ ÖZEL EĞİTİM ÖĞRETMENLİĞİ), Muhammet CANKURTARAN (İZMİR KATİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ İSLAMİ İLİMLER FAKÜLTESİ) ve Serhat TEKÇİ (İZMİR EGE ÜNİVERSİTESİ DİYALİZ BÖLÜMÜ) sınava hazırlanan öğrencilerimiz ile bir araya gilip tecrübelerini paylaştılar.

Haz

KTS ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA ÖĞRETMENLERİMİZ İLE AHMET ÖZEL'İN YÖNETİCİ PEYGAMBER KİTABI OKUNUP TAHLİL EDİLDİ.

Okulumuz öğretmenlerinin mesleki  gelişimlerine katkı sağlamak için Ahmet ÖZEL hocanın Yönetici peygamber isimli kitabını okuyup tahlilini gerçekleştirdik.

Haz

KTS ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA OKULUMUZ GİRİŞİNDE BULUNAN LCD EKRANINA GÜNÜMÜZ ŞAİR VE YAZARLANIN HAYATI VE ESERLERİ YANSITILDI.

KTS etkinlilkeri kapsamında okulumuz girişinde bulunan LCD ekranında günüzmüz şair ve yazarlarının hayatı ve eserleri yayınlandı. etkinlikte şair ve yazarların eserleri ve şiirleri tanıtıldı.

Haz

KTS ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERMİZ İLE SABAH NAMAZINI EDA ETTİK.

KTS etkiinlikleri kapsamında pansiyonda kalan öğrencilerimz ile sabah namazını eda ettik. sabah namazının ardından çorba ikramı yapıldı.